Top 10 Content Marketing blogova za koje morate znati u 2014.

Naravno da postoji mnogo više nego samo 10 sjajnih stranica o content marketingu za koje trebate znati, ali svi znamo da je vrijeme novac, te smo zato za vas napravili listu najvažnijih linkova koji proizvode vrhunske članke o poimanju svijeta content marketinga koji se mijenja iz dana u dan. Nismo odabrali stranice koje imaju samo odlične članke, već koji su jednostavni za čitanje, objavljuju se na redovnoj bazi, svježi su i ne boje se pisati i o budućnosti content marketinga.

Ovo je naša lista, bez nekog posebnog redoslijeda:
 
1. Convince and Convert
Iako je tehnički to internet stranica koji pruža poslovne usluge, njihov blog je jedan od najboljih u industriji i pruža kratke, ali i jasne korake za poslovanje svih veličina tvrtki. Možete se prijaviti na dnevni newsletter i podcast, koji je usmjeren za društvene i marketinške profesionalce, te možete skinuti i poneki besplatan e-book.

2. Post Advertising
Obožavamo ovaj blog jer pruža oštrouman pogled iznutra na brandove koji su uspjeli (i propali) u content marketingu, nebitno da li se radi o tvrtki specijaliziranoj za zdravstvo, turizam, prodaju ili nešto drugo.

3. eConsultancy
Ovaj blog je sigurno među najboljih pet. Ne samo zbog svojih sjajnih članaka, već zbog svojih statističkih podataka koje daju dodatan kredibilitet njihovim zapažanjima. Jednostavno morate pogledati!

4. Spark Sheet
Izuzetno lijepe stranice koje pružaju objektivan pogled kako brandovi zapravo postaju medijske kuće i zašto bismo morali pripaziti na njih.

5. Word to the Wise
Iako sam site po sebi izgleda kao stranica Reddit i nije baš content marketing site, Word to the Wise zapravo je vrlo podcijenjen, ali svi bismo ga treba pratiti. Njegova specijalnost je e-mail marketing, vrlo važan dio content menadžmenta jer direktno utječe na dobrobit cijenjenih kupaca.

6. Copyblogger
Ova stranica napreduje iz godine u godinu. Iako su vrlo fokusirani na Sjedinjene Američke Države (SAD), imaju zaista izvrstan blog i nude besplatnu registraciju i 14 e-bookova o svemu, od content marketinga do istraživanja o ključnim riječima, te 20-djelni online tečaj o Internet marketingu.

7. ideaLaunch
Fantastičan blog koji je podjednako podijeljen na važne izvještaje o evoluciji sadržaja i korak po korak upute koje tvrtke mogu implementirati za kreiranje boljeg i važnijeg sadržaja.

8. Content Marketing Institute
Ovaj site ima nekoliko najpoznatijih imena (Joe Pulizzi, Robert Rose, Sarah Mitchell) koja su u svijetu content marketinga te daju nevjerojatan pogled na kreiranje sadržaja i predviđaju trendove koji tek dolaze.

9. Quick Sprout
Ovo je vjerojatno stranica koju trebate zapamtiti za ovu godinu. Osnovao ju je Neil Patel, suosnivač KISSmetricsa i Crazy Egga. Vodiči su jednostavno odlični i pružaju početnicima, ali i profesionalcima, naslove poput ‘The Definitive Guide to Link Building’ i ‘The Advanced Guide to Content Marketing’. (možda i najvažnija stranica na listi)

10. Digital Sherpa
Još jedan sjajan blog i vrlo bogat sadržajem, ali nama se izuzetno sviđa što su posvetili svoju pažnju na pomalo zaboravljena poglavlja: mobilni content marketing i content marketing za mala poduzetništva.
JAVITE SE

Zatražite besplatnu procjenu!

Želite se oglašavati preko interneta i to putem Google Adwords? Niste sigurni koliko bi sve to koštalo? Javite nam se bez ikakve obveze, a mi ćemo napraviti analizu i savjetovati vas o daljnjim koracima. Sve to, naravno, BESPLATNO! više...

ŠALJI DALJE

Dovedite nam klijenta i uštedite do 30[%]!

Imate potencijalnog klijenta koji želi online oglašavanje? Preporučite nas.

Svaki klijent s kojim dogovorimo posao osigurava vama popust od 10%. Jedan klijent 10%, dva klijenta 20%, a tri i više klijenata osiguravaju vam POPUST od 30% na usluge koje pružamo.

Iskoristite ovu priliku i pošaljite prijatelju ponudu za suradnjom!

Zašto odabrati Digitalni Turizam?

- profesionalna smo i kreativna agencija koja nudi vrhunsku uslugu
- dugogodišnje iskustvo u internet marketingu (od 2005. godine)
- dio Google Partners programa za agencije
- certificirani AdWords stručnjaci
- nema dodatnih troškova - zna se koliki je mjesečni budžet i koliki je trošak za vođenje kampanje
- brza realizacija i podrška (odgovaramo na sve upite u roku 24 sata)
- BESPLATNA procjena i ponuda
- vaš uspjeh je i naš uspjeh