Što to znači responzivan dizajn?

Responzivan web dizajn (RWD) je dizajn internet stranice koja se prilagođava uređaju na kojem pregledavate stranice tj. veličini ekrana zavisno od uređaja (desktop, laptop, tablet, mobitel, smart TV).

Responzivne stranice dočaravaju najbolji užitak koji možete imati gledajući ih na određenom uređaju. Nije potrebno razvijati zasebnu, mobilnu verziju stranica, već se koriste napredne responzivne tehnike i internet stranice će se automatski prilagođavati rezoluciji preglednika.

Mobilni web je u velikom porastu i zbog toga je potrebno imati stranice koje se prilagođavaju svim platformama. I sami znate koliko pregledavate internet na svom smartphone uređaju. Prema istraživanjima pregledavanje weba na mobilnim uređajima preskočit će pretraživanje na desktop i laptop uređajima do kraja 2015. godine.

Ne želite izgubiti korisnike zato što stranica nije optimizirana za sve podloge i nervira ih pomicanje weba lijevo-desno po mobitelu ili tabletu. Kada već radite novi web tada razmišljajte unaprijed i prilagodite se najnovijim zahtjevima izrade web stranica među kojima se već duže vrijeme nalazi i RWD. Automatski ćete imati stranicu koja će privlačiti nove korisnike tj. posjećenost stranice će rasti iz dana u dan, a samim time i vaša prodaja (ako se bavite e-commercom).

Nemojte se bojati da ćete responzivne stranice platiti više jer je danas to standard i svaka tvrtka koja drži do sebe će željeti napraviti pravi proizvod koji će zadovoljavati vaše želje i standarde koji se traže u svijetu interneta. Elementi stranice trebali bi biti optimizirani za različite veličine ekrana kako bi se stranice brže učitavale i pružale bolji doživljaj korisniku.

Interakcija je izuzetno važna, a najbolji dokaz je činjenica da se 2013. godina u grafičkom dizajnu naziva godinom RWD-a – Responsive Web Design.

Pretvorite 100 kuna u 500 kuna za oglašavanje!

Svaki korisnik koji otvara novi Google AdWords račun dobit će poklon. Digitalni Turizam, kao član Google Partners programa za agencije, nudi 400 kuna koje ćemo zajedno pretvoriti u klikove, a time i vašu zaradu! Povećajte vidljivost svog poslovanja i osigurajte potencijalnim klijentima da dođu do vaših proizvoda ili usluga koje nudite.

Sve što trebate napraviti je otvoriti Google AdWords račun i uplatite oko 120 kuna koje trebate pretvoriti u klikove u sljedećih mjesec dana. Unutar tjedan dana će na vaš račun sjesti dodatnih 400 kuna koje ćemo pretvoriti u zaradu.

WordPress zanimljivosti

- najpopularniji CMS na svijetu
- verzija 3,8 downloadana više od 20 milijuna puta
- više od 60 milijuna stranica na svijetu
- više od 4,4 milijarde pregleda WP stranica (mjesečno)
- preveden i lokaliziran na 73 jezika zahvaljujući volonterima
- oko 60% ukupnog weba pokriva WordPress, Joomla je druga sa 8,8%, treći je Drupal 5,4%
- postoji oko 30 000 pluginova koji su downloadani više od 600 milijuna puta (veljača 2014.)

Zašto odabrati Digitalni Turizam?

- profesionalna smo i kreativna agencija koja nudi vrhunsku uslugu
- dugogodišnje iskustvo u internet marketingu (od 2005. godine)
- dio Google Partners programa za agencije
- certificirani AdWords stručnjaci
- nema dodatnih troškova - zna se koliki je mjesečni budžet i koliki je trošak za vođenje kampanje
- brza realizacija i podrška (odgovaramo na sve upite u roku 24 sata)
- BESPLATNA procjena i ponuda
- vaš uspjeh je i naš uspjeh