Što je WordPress?

WordPress je Open Source Content Management System (CMS), često se koristi kao aplikacija za objavljivanje bloga, poduprt sa PHP-om i MySQL-om. Wordpress ima mnoge značajke, uključujući plugin arhitekturu i predložak sustava.

Koristi se na više od 18,9% od 10.000.000 najvećih web stranica (kolovoz 2013. godine) i najpopularniji je CMS u upotrebi danas. Njegov sustav koristi više od 60 milijuna internet stranica.

Prvi put je objavljen 27. svibnja 2003. godine od strane osnivača Matta Mullenwega i Mikea Littlea. Od prosinca 2013. godine do 19. veljače 2014. godine verzija 3.8 preuzeta je više od 20 milijuna puta.

WordPress je rođen iz želje za elegantnim, dobro arhitekturiranim osobnim izdavačkim sistemom izgrađenim na PHP-u i MySQL-u i licenciranim pod GPL-om. Službeni je nasljednik b2/cafelog. Izuzetno je stabilan proizvod i fokusiranjem na korisnička iskustva i web standarde može se kreirati alat drugačiji od bilo čega drugoga.

Korisnici WordPressa mogu instalirati i mijenjati teme po želji. Teme dozvoljavaju korisniku promjenu izgleda i funkcionalnost internet stranice bez promjena sadržaja na njima ili same strukture weba.

Jedna od najpopularnijih stvari koju WordPress čine čudom su pluginovi (dodaci), koji pomažu korisniku i developeru da proširi mogućnosti sitea izvan granica koje pruža sam template (tema). Postoji više od 30 000 pluginova (veljača 2014.) od kojih svaki nudi dodatnu funkcionalnost koje korisniku mogu pomoći da zadovolji svoje posebne zahtjeve.

Pretvorite 100 kuna u 500 kuna za oglašavanje!

Svaki korisnik koji otvara novi Google AdWords račun dobit će poklon. Digitalni Turizam, kao član Google Partners programa za agencije, nudi 400 kuna koje ćemo zajedno pretvoriti u klikove, a time i vašu zaradu! Povećajte vidljivost svog poslovanja i osigurajte potencijalnim klijentima da dođu do vaših proizvoda ili usluga koje nudite.

Sve što trebate napraviti je otvoriti Google AdWords račun i uplatite oko 120 kuna koje trebate pretvoriti u klikove u sljedećih mjesec dana. Unutar tjedan dana će na vaš račun sjesti dodatnih 400 kuna koje ćemo pretvoriti u zaradu.

WordPress zanimljivosti

- najpopularniji CMS na svijetu
- verzija 3,8 downloadana više od 20 milijuna puta
- više od 60 milijuna stranica na svijetu
- više od 4,4 milijarde pregleda WP stranica (mjesečno)
- preveden i lokaliziran na 73 jezika zahvaljujući volonterima
- oko 60% ukupnog weba pokriva WordPress, Joomla je druga sa 8,8%, treći je Drupal 5,4%
- postoji oko 30 000 pluginova koji su downloadani više od 600 milijuna puta (veljača 2014.)

Zašto odabrati Digitalni Turizam?

- profesionalna smo i kreativna agencija koja nudi vrhunsku uslugu
- dugogodišnje iskustvo u internet marketingu (od 2005. godine)
- dio Google Partners programa za agencije
- certificirani AdWords stručnjaci
- nema dodatnih troškova - zna se koliki je mjesečni budžet i koliki je trošak za vođenje kampanje
- brza realizacija i podrška (odgovaramo na sve upite u roku 24 sata)
- BESPLATNA procjena i ponuda
- vaš uspjeh je i naš uspjeh