DIGITALNI TURIZAM

Kako dolazimo do najboljih Google AdWords rezultata

Digitalni Turizam je profesionalna i kreativna agencija koja nudi vrhunsku uslugu u internet marketingu. Naše dugogodišnje iskustvo i neprestana edukacija nam pomažu u ostvarivanju najboljih rezultata za naše klijente. Brinemo se za potrebe klijenata, želje, pomno pazimo na konkurenciju i poslu pristupamo vrlo entuzijastično.

Iskustvo nas je poučilo da svaki klijent ima svoje posebne zahtjeve, a mi svojim savjetima pokušavamo pomoći najviše što možemo na obostrano zadovoljstvo. Svi klijenti su nam jednako važni i ne dijelimo ih na velike i male, te se ponašamo kao odvjetnici jer sve što nam kažete ostaje među nama. Ciljamo na dugoročnu suradnju, a ne na taktiku zgrabi lovu i bježi, te ćemo pokušati dočarati u najkraćim crtama kako pristupamo svakom klijentu.

Analiziramo vas i djelatnost kojoj pripadate
Svaka tvrtka ima svoje prednosti i mane, a mi ćemo uzeti vaše prednosti i učiniti ih zanimljivima potencijalnim kupcima. Za neke stvari možda ne znate da su važne, ali što više informacija nam sami kažete lakše će nam biti procijeniti što je dobro, a što nije. Loše stvari ćemo pokušati ulaganjem truda i rada ukloniti i pretvoriti u dobre.

Analiza konkurencije
Većina konkurencije ne koristi internet koliko bi mogla tako da postoji prostor za napredak i preskakanje jednog po jednog konkurenta dok ne dođete na sam vrh. Dat ćemo potencijalnim korisnicima ili kupcima razlog da odaberu upravo vas!

Odabir strategije

Naše iskustvo ovdje igra presudnu ulogu. Ekipa iz tvrtke Digitalni Turizam će vas savjetovati što i kako bi bilo najbolje za vas.

Odabir ključnih riječi i pojmova
Ponovno naše iskustvo u internet oglašavanju dolazi do izražaja. Većina ljudi će odabrati samo standardne ključne riječi za tvrtku i djelatnost, ali mi ćemo se dodatno potruditi. Odabrat ćemo ključne riječi, pojmove pa i vrlo bitne negativne riječi koje ne želite da se povezuju s vama te ćemo ih funkcionalno posložiti po grupama oglasa da biste imali što bolji quality score (QS) koji je vrlo važan za poziciju oglasa i samu cijenu ključne riječi.

Izrada oglasa
Nakon što smo lijepo posložili ključne riječi moramo izraditi zanimljive oglase koje će kupci željeti kliknuti. Ponovno je iskustvo poželjno te ćemo s vremenom svejedno testirati oglase i odabirom najklikanijeg oglasa uklanjati oglas koji ne izaziva željenu reakciju i nanovo raditi testiranje. Ovaj posao nikada, ali baš nikada nije gotov!

Landing page
Nakon što smo sve posložili kako treba, opet treba uzeti u obzir da osoba koja je kliknula na oglas mora pronaći na vašoj stranici to što i zapravo traži. Dakle, taj landing page (stranica na koju vodi oglas) mora biti jasan i ukazivati na ono čemu se potencijalni kupac nada da će pronaći. Odabrat ćemo najbolje moguće stranice za klijenta, ali i kupca, te ćemo vas savjetovati kako izraditi još bolji landing page.

Praćenje rezultata
Najbolja strana oglašavanja na internetu je da je sve mjerljivo. Nama se možda čini da je npr. jedan oglas bolji od drugoga, ali brojke ne lažu i nema osjećaja, te se jasno vidi koji je oglas bolji. Selekcijom dolazimo do najboljih rezultata i povratka uloženih sredstava (ROI).

Naravno da ćete sva izvješća dobiti na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj bazi ili po vašoj želji. Nama, u firmi Digitalni Turizam, u interesu je da ste vi sretni i zadovoljni sa našim poslom, a samim time i vašim poslovanjem. Vaš uspjeh je naša sreća!

Zašto baš Google AdWords?

- preko 80% korisnika koristi Google kao tražilicu
- plaćate po kliku (tek kada osoba klikne na vaš oglas i dođe na stranicu)
- potencijalno velik povrat uloženog (ROI)
- vaš oglas potencijalno vide svi koje zanimaju vaši proizvodi ili usluge
- svaki klik i korak je mjerljiv
- brzina povratnih informacija

JAVITE SE

Zatražite besplatnu procjenu!

Želite se oglašavati preko interneta i to putem Google Adwords? Niste sigurni koliko bi sve to koštalo? Javite nam se bez ikakve obveze, a mi ćemo napraviti analizu i savjetovati vas o daljnjim koracima. Sve to, naravno, BESPLATNO! više...

ŠALJI DALJE

Dovedite nam klijenta i uštedite do 30[%]!

Imate potencijalnog klijenta koji želi online oglašavanje? Preporučite nas.

Svaki klijent s kojim dogovorimo posao osigurava vama popust od 10%. Jedan klijent 10%, dva klijenta 20%, a tri i više klijenata osiguravaju vam POPUST od 30% na usluge koje pružamo.

Iskoristite ovu priliku i pošaljite prijatelju ponudu za suradnjom!

Zašto odabrati Digitalni Turizam?

- profesionalna smo i kreativna agencija koja nudi vrhunsku uslugu
- dugogodišnje iskustvo u internet marketingu (od 2005. godine)
- dio Google Partners programa za agencije
- certificirani AdWords stručnjaci
- nema dodatnih troškova - zna se koliki je mjesečni budžet i koliki je trošak za vođenje kampanje
- brza realizacija i podrška (odgovaramo na sve upite u roku 24 sata)
- BESPLATNA procjena i ponuda
- vaš uspjeh je i naš uspjeh